top of page

For jobbsøkere

Vi søker jobb for deg!

Studentrekruttering ble startet av og for studenter. Som student vet vi hvor tidkrevende og frustrende jobbsøking kan være. Spar tid og frustrasjon - registrer deg på nettsiden vår og vi søker jobb for deg. Helt gratis og uforpliktende.

Fra registrering til jobb

01

Registrer deg

Ved å registrere seg på vår nettside vil du automatisk bli vurdert til en av våre samarbeidsavtaler. Registrering er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende, og du vil etter kort tid motta en bekreftelsesmail fra en av oss i Studentrekruttering. Ved registrering kan du også velge å motta vårt månedlige nyhetsbrev, som holder deg oppdatert på aktuelle jobbmuligheter og tips fra arbeidsgivere.

02

Vi søker jobb for deg

Etter registrering blir dine dokumenter vurdert opp mot våre aktuelle arbeidsavtaler med næringslivet. Kandidater i vår database står alltid først i køen når vi rekrutterer til nye jobber.

03

Jobbmulighet

Så fort vi har en jobbmulighet som matcher din profil, vil en av oss ta kontakt med deg for et uforpliktende førstegangsintervju. Her vil vi typisk kartlegge din interesse for selskapet og bli litt bedre kjent med deg og dine kvaliteter.

04

Møt arbeidsgiver

Som siste ledd i vår rekruttering blir våre beste kandidater presentert for selskapet. Her velger selskapet selv hvilke kandidater de ønsker å gå videre med i selekteringen av kandidater til sine stillinger.

Gikk det ikke din vei denne gangen, tar vi kontakt med deg så fort det dukker opp en ny jobbmulighet vi tror kan passe din profil!

bottom of page