top of page

Om oss

Studentrekruttering ble i utgangspunktet grunnlagt for å fungere som et bindeledd mellom studenter på jakt etter relevant arbeidserfaring, og selskaper på jakt etter kompetent arbeidskraft. Her er vi overbevist om at det finnes et stort ubrukt potensialet for begge parter.

 

I tillegg samarbeider vi aktivt med selskap som ønsker fortløpende ansettelser av erfarne kandidater til fulltidsstillinger. Dette kan være stillinger innen alt fra konsulentbransjen til kundeservice! 

Gjennom våre dype nettverk blant Norges fremste studenter, i tillegg til en mangfoldig database av motiverte kandidater, kan vi leverer en rimelig og smertefri rekrutteringsprosess – skreddersydd for bedriftens behov. Vår plattform sparer også våre kandidater for mange timer med jobbsøking – helt gratis!

Team

MattiasNordahl%2520(1)_edited_edited.jpg

Mattias Nordahl

Mattias studerer ved NHH og har tidligere erfaring fra tech-bransjen der han har arbeidet som Account Manager B2B. Ved siden av Studentrekruttering er han prosjektansvarlig i NHHS Consulting.

pb%202020_edited.jpg

Fredrik Olafsen

Fredrik har erfaring fra rekrutteringsbransjen i London, og utførte Executive Search på vegne av klienter innenfor tech- og konsulentvirksomhet. Han studerer nå på NHH parallelt med en deltidsjobb i  FundingPartner.

bottom of page