Personvernerklæring

Hvordan håndterer vi dine opplysninger

Rettslige grunnlaget for regulering av Personvern:

Behandling av personopplysninger i Norge er regulert i personopplysningsloven, men også i en rekke andre lovverk som markedsføringsloven og regnskapsloven. Dette gir samlet retningslinjer for hvordan informasjon om personer skal behandles, og Datatilsynet (https://www.datatilsynet.no/) er både tilsyn og ombud på området.

Behandlingsansvarlig:

Studentrekruttering, ved de tre medgrunnleggerne (Fredrik Olafsen, Mattias Nordahl og Per Kyllingstad), er ansvarlig for behandlingen av opplysninger som knyttes til deg som privatperson. Det samme gjelder for opplysninger om bedrifter i vår database.

Formål med behandling av opplysninger:

All innsamling og behandling av personopplysninger som utføres av Studentrekruttering er for å utføre selskapets hensikt om å rekruttere kandidater til relevante jobber. For kandidater vil dette være knyttet til å avklare kompetanse og tilgjengelighet i forhold til en potensiell ansettelsesmulighet. Som en del av vår database vil kvalifiserte kandidater kontaktes dersom et relevant oppdrag blir utlyst til Studentrekruttering. Tilsvarende lagrer vi data om bedrifter for å kunne finne den best egnete kandidaten etter deres behov.

Hva slags personopplysninger som behandles:

Personopplysningene som behandles er informasjon som aktivt er gitt av vedkommende som registrerer seg og melder sin interesse på vår nettside, eller til en av grunnleggerne direkte.

Behandlingsgrunnlag

Vårt behandlingsgrunnlag av informasjon i våre systemer er samtykkebasert, det vil si at alle som behandles av oss til konkrete oppdrag har gitt sitt samtykke til det.

Sletting av data:

Enhver kan når som helst trekke sitt samtykke til at vi kan behandle deres personvernopplysninger, og dermed få sletter alt eller deler av informasjonen vedkommende måtte ønske at Studentrekruttering ikke skal behandle for dem.

Enhver kan også når som helst be om innsyn i informasjonen Studentrekrutteringen om en selv, og be om retting av eventuell data som ikke stemmer.

Hvor lenge oppbevares opplysningene:

Studentrekruttering vil hvert år sende ut en forespørsel om fornyelse av samtykke til å ha personopplysninger lagret i databasen til Studentrekruttering. Dersom ikke samtykke bekreftes innen en måned etter forespørsel er sendt ut, vil dataen lagret om vedkommende automatisk slettes fra databasen.

Bruk av Cookies:

Studentrekruttering.no benytter seg av cookies. Dette er små tekstfiler som lagres av nettleseren du bruker. En cookie tilhører et bestemt nettsted og kan ikke leses av andre nettsteder. Det som lagres i en cookie varierer, men det er vanligvis nøkler som gjør det mulig å lagre brukerinnstillinger eller å huske at du har besøkt nettstedet tidligere. Du kan enkelt blokkere for informasjonskapsler via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at disse skal lagres på din enhet. 

Ansvar:

Studentrekruttering er ansvarlig for innhenting og bruk av alle opplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av Studentrekruttering sin virksomhet, i dette inngår også nettsiden studentrekruttering.no.